DESIGN INTERNSHIP

Dr. Denim söker en praktikant till bolagets Product Team.

Som praktikant får du möjlighet att lära dig av teamets designer genom att aktivt delta i designarbetet, både inom denim och övriga kategorier.

Du samarbetar tätt med kollegor i teamet i första hand Dr. Denims designer men även produktutvecklare, mönsterkonstruktör och andra team i organisationen. Du kommer att få inblick i kollektionsarbetet genom att bland annat delta i framtagningen av produktskisser, tekniska specifikationer och färgkartor men också genom att du är med i avprovningar och produktmöten.

Som person har du en kreativ ådra samtidigt som du är naturligt noggrann, du är van att strukturera ditt arbete. Du trivs med en blandning av enklare och komplicerade uppgifter, och att du har lätt för att samarbeta i ett ambitiöst och engagerat team. Du har ett intresse för mode allmänhet och jeans i synnerhet.

 

Vi ser gärna att du som söker:

* Studerar relevant utbildning

* Är avancerad användare av Adobe Illustrator

* Är van användare av InDesign och Microsoft Excel

* Är noggrann, strukturerad & positiv

* Har en bra känsla för produkten och en förståelse för design i ett kommersiellt sammanhang

* Talar och skriver flytande svenska och engelska

OM PRAKTIKPLATSEN:

Obetald praktik

Geografiskt område: Göteborg

Tillträde: enligt ö.k.

Heltid / enligt överenskommelse, minimum 10 veckor

Ansökan skickas till work@drdenim.com. Bifoga CV.

Vi kontaktar endast de som kallas till intervju; urval görs löpande.

 

OM DR. DENIM

Utmanande + samarbetsvänligt + roligt + business case orienterat + dynamiskt

Att praktisera på Dr. Denim är allt det och mer därtill. Från smarta initiativ som blir till framgångsrika projekt till förslag som aldrig ser solens ljus, är arbetsmiljön omväxlande och snabb. Vi är en platt organisation där ditt engagemang är en viktig del av drivkraften som tar oss framåt. 

Hos Dr. Denim värdesätts pragmatiska idéer, samarbete, professionalism och personligt ansvarstagande.

Göteborg

Vårt huvudkontor finns i Göteborg. Vi är 25 personer som jobbar med allt från idé till marknadsföring. Vi är ett internationellt företag med kunder över stora delar av världen; vi finns hos allt från stora sajter till små nischade butiker i Europa, Australien, USA mm.

Office life

Vi är en grym grupp karismatiska människor från hela Sverige och världen. Vi är klättrare, gamers, skidåkare, denimnördar, löpare, musiker, cyklister, skejtare. Vi är familjer, singlar, gifta, sambos, särbos. Vi är trevliga, snälla, och ambitiösa; vi är som vi är.