INTERNSHIP PRODUCT TEAM

Dr. Denim söker en intern / praktikant till bolagets Product Team.

Som praktikant får du möjlighet att lära dig av teamets produktutvecklare genom att aktivt delta i utvecklingen och produktionen av produkter, både inom denim och övriga kategorier.

Du samarbetar tätt med kollegor i teamet – i första hand Dr. Denims produktutvecklare men dina naturliga kontaktytor inkluderar även designer, mönsterkonstruktör och övriga funktioner på andra avdelningar i bolaget. Du kommer att få inblick i det dagliga arbetet på produktavdelningen genom att delta i avprovningar, kommentera prover, följa upp ordrar och säkerställa produktkvalitet i kommunikation med leverantörer.

Du studerar eller har precis avslutat relevant utbildning. Som person har du en kreativ ådra samtidigt som du är naturligt noggrann, du är van att strukturera ditt arbete och ta ägarskap över dina ansvarsområden. Du uppskattar att samarbeta i ett högt tempo i en ambitiös och prestigelös organisation. Du har ett intresse för mode allmänhet och jeans i synnerhet.

 

Vi ser gärna att du som söker:

* Är i slutet av, eller precis avslutat en relevant utbildning

* Är van användare av Adobe Illustrator och Microsoft Excel

* Är noggrann, strukturerad & positiv

* Är intresserad av affären såväl som produkten

* Talar och skriver flytande svenska och engelska

 

OM PRAKTIKPLATSEN:

Obetald praktik

Geografiskt område: Göteborg

Tillträde: början september / enligt ö.k.

Heltid / enligt överenskommelse, minimum 16 veckor

Ansökan skickas till work@drdenim.com. Bifoga CV.

Vi kontaktar endast de som kallas till intervju; urval görs löpande.

 

OM DR. DENIM

Utmanande + samarbetsvänligt + roligt + business case orienterat + dynamiskt

Att praktisera på Dr. Denim är allt det och mer därtill. Från smarta initiativ som blir till framgångsrika projekt till förslag som aldrig ser solens ljus, är arbetsmiljön omväxlande och snabb. Vi är en platt organisation där dina bidrag och entreprenöriella pro-aktivitet är drivkraften som tar oss framåt. Hos Dr. Denim värdesätts pragmatiska idéer, samarbete, professionalism och personligt ansvarstagande.

 

Göteborg

Vårt huvudkontor finns i Göteborg. Vi är 25 personer som jobbar med allt från idé till marknadsföring. Vi är ett internationellt företag med kunder över stora delar av världen; vi finns hos allt från stora sajter till små nischade butiker i Europa, Australien, USA mm.

 

Office life

Vi är en grym grupp karismatiska människor från hela Sverige och världen. Vi är klättrare, gamers, skidåkare, denimnördar, löpare, musiker, cyklister, skejtare. Vi är familjer, singlar, gifta, sambos, särbos. Vi är trevliga, snälla, och ambitiösa; vi är som vi är.