DR. DENIM SÖKER PRODUCT DEVELOPMENT ASSISTANT

Dr. Denim söker en Product Development Assistant till bolagets Product Team. 

Som Product Development Assistant stöttar du teamets produktutvecklare med utvecklingen och produktionen av produkter, både inom denim och övriga kategorier.

I rollens natur ligger ett tätt samarbete i teamet – i första hand Dr. Denims produktutvecklare men dina naturliga kontaktytor inkluderar även designer, mönsterkonstruktör och även andra team i bolaget. Du kommer att assistera produktutvecklare med det dagliga arbetet och dina arbetsuppgifter innebär bland annat att delta i avprovningar, kommentera prover, följa upp ordrar och säkerställa produktkvalitet i kommunikation med leverantörer.

Som person har du en kreativ ådra samtidigt som du är naturligt noggrann, du är van att strukturera ditt arbete och ta ägarskap över dina ansvarsområden. Du uppskattar att arbeta och att samarbeta i ett högt tempo i en ambitiös och prestigelös organisation. Du har ett intresse för mode allmänhet och jeans i synnerhet. Du har relevant utbildning eller erfarenhet av liknande arbete inom mode.

Som Product Development Assistant rapporterar till teamets chef.

 

Krav

  • · Relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet
  • · Engelska och svenska är perfekt både i skrift och tal
  • · Avancerad användare i Adobe Illustrator och MS Office
  • · Vana att arbeta i affärssystem med produktinformation är meriterande
  • · Du har möjlighet att arbeta på heltid i Göteborg

 

Tjänsten

Geografiskt område: Huvudkontor i Göteborg
Tjänsten är på heltid.
Tillträde omgående / enligt överenskommelse.
Ansökan (CV+brev) skickas till: work@drdenim.com med ”Product Development Assistant” i ämnesraden.
Urval sker löpande och vi kontaktar endast de som kallas till intervju.

 

OM DR. DENIM

 Utmanande + samarbetsvänligt + roligt + business case-orienterat + dynamiskt

Att jobba på Dr. Denim är allt det och mer därtill. Från smarta initiativ som blir till framgångsrika projekt till förslag som aldrig ser solens ljus är arbetet omväxlande och händelserikt. Vi är en platt organisation där dina bidrag och entreprenöriella pro-aktivitet är

drivkraften som tar oss framåt. Hos Dr. Denim värdesätts pragmatiska idéer, samarbete, professionalism och personligt ansvarstagande.

 

Göteborg

Vårt huvudkontor finns i Göteborg och har cirka 25 anställda. Vi är ett internationellt företag med kunder över stora delar av världen.

 

Office life

Vi är en grym grupp karismatiska människor från hela Sverige och världen. Vi är klättrare, gamers, skidåkare, denim-nördar, löpare, musiker, cyklister, skejtare. Vi är familjer, singlar, gifta, sambos, särbos. Vi är trevliga, snälla och ambitiösa.