DR. DENIM SÖKER PRODUCT DEVELOPER

Dr. Denim söker en erfaren, kreativ och ambitiös produktutvecklare till bolagets Product Team.

Som produktutvecklare är du den som verkställer utveckling av bolagets produkter från idéstadiet till färdig produkt; du har en viktig koordinerande roll i processen där du samordnar utveckling av tvättar, tyger och passform ihop med leverantörer i Asien och Europa. I rollens natur ligger ett tätt samarbete med kollegor i bolagets Product Team, och du har även ett tätt löpande samarbete med bolagets Sales Team som är en viktig källa till input och feedback från Dr. Denim’s återförsäljare.

Du har erfarenhet av att arbeta med produktutveckling inom mode och är van att utveckla produkter ihop med externa producenter. Du är bra på att strukturera ditt arbete och ta ägarskap över dina ansvarsområden. Samtidigt har du en naturlig känsla för vad som är en stark produkt – ditt personliga modeintresse är stort. Du är lika hemma bland tyger och detaljer som du är i omvärldsbevakning och framåtblick med fokus på en ung, medveten och jeans/mode-intresserad kund. Att identifiera och agera på kommersiella möjligheter faller sig naturligt för dig – du motiveras lika mycket av att uppnå mål och goda försäljningsresultat som av att utveckla världens bästa prisvärda denim. Du är en kreativ perfektionist som uppskattar att arbeta och att samarbeta i ett högt tempo i en ambitiös organisation.

Som produktutvecklare rapporterar du till teamets chef.

Krav

  • Relevant utbildning
  • 2-4 års relevant arbetslivserfarenhet; erfarenhet av denim är meriterande
  • Engelska och svenska är perfekt både i skrift- och tal
  • Avancerad användare i Adobe Illustrator och MS Office
  • Vana att arbeta i affärssystem med produktinformation
  • Du har möjlighet att arbeta på heltid i Göteborg

Tjänsten

Geografiskt område: Huvudkontor i Göteborg

Tjänsten är på heltid.

Tillträde omgående / enligt överenskommelse.

Ansökan (inkl. C.V.) skickas till: work@drdenim.com med ”Product Developer” i ämnesraden.

Urval sker löpande och vi kontaktar bara de som kallas till intervju.

 

OM DR. DENIM

Utmanande + samarbetsvänligt + roligt + affärsmässigt + dynamiskt

Att jobba på Dr. Denim är allt det och mer därtill. Från smarta initiativ som blir till framgångsrika projekt till förslag som aldrig ser solens ljus är arbetsmiljön omväxlande och snabb. Vi är en platt organisation där ditt engagemang är en viktig del av drivkraften som tar oss framåt. Hos Dr. Denim värdesätts pragmatiska idéer, samarbete, professionalism och personligt ansvarstagande.

Göteborg

Vårt huvudkontor finns i Göteborg. Vi är 30 personer som jobbar med allt från idé till marknadsföring. Vi är ett internationellt företag med kunder över stora delar av världen; vi finns hos allt från stora sajter till små nischade butiker i Europa, Australien, USA mm.

Office life

Vi är en grym grupp karismatiska människor från hela Sverige och världen. Vi är klättrare, gamers, skidåkare, denimnördar, löpare, musiker, cyklister, skejtare. Vi är familjer, singlar, gifta, sambos, särbos. Vi är trevliga, snälla, och ambitiösa; vi är som vi är.