DR. DENIM SÖKER MÖNSTERKONSTRUKTÖR

Som mönsterkonstruktör kommer du i första hand jobba med passform på Dr. Denims produkter. Detta innebär bl.a. mönsterframtagning i Lectra Modaris, mönsterjusteringar, framtagning av måttlistor, avmätning av prover, avprovningar, kommentering av prover, och kommunikation med leverantörer kopplat till passformsutvecklingen. Du jobbar nära alla i produktteamet – produktutvecklare, designer med mera. Det är viktigt att du trivs med en blandning av enklare och komplicerade arbetsuppgifter, och att du har lätt för att samarbeta i ett ambitiöst och engagerat team.

 

Vi ser gärna att du som söker:

* Har en relevant utbildning
* Är van användare av Lectra Modaris, Adobe Illustrator, och Microsoft Excel
* Är noggrann, strukturerad & positiv
* Är bra på att arbeta både självständigt och ihop med kollegor
* Är van vid att leverera resultat
* Talar och skriver flytande svenska och engelska
* Har minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av denim är meriterande

 

TJÄNSTEN

Geografiskt område: Göteborg.

Tillträde: omgående / enligt ö.k.

Ansökan skickas till work@drdenim.com. Bifoga CV.

Vi kontaktar bara de som går vidare till intervju; urval görs löpande.

 

OM DR. DENIM

Utmanande + samarbetsvänligt + roligt + business case orienterat + dynamiskt

Att jobba på Dr. Denim är allt det och mer därtill. Från smarta initiativ som blir till framgångsrika projekt till förslag som aldrig ser solens ljus, är arbetsmiljön omväxlande och snabb. Vi är en platt organisation där ditt engagemang är en viktig del av drivkraften som tar oss framåt. Hos Dr. Denim värdesätts pragmatiska idéer, samarbete, professionalism och personligt ansvarstagande.

Göteborg

Vårt huvudkontor finns i Göteborg. Vi är 25 personer som jobbar med allt från idé till marknadsföring. Vi är ett internationellt företag med kunder över stora delar av världen; vi finns hos allt från stora sajter till små nischade butiker i Europa, Australien, USA mm.

Office life

Vi är en grym grupp karismatiska människor från hela Sverige och världen. Vi är klättrare, gamers, skidåkare, denimnördar, löpare, musiker, cyklister, skejtare. Vi är familjer, singlar, gifta, sambos, särbos. Vi är trevliga, snälla, och ambitiösa; vi är som vi är.