DR.DENIM SÖKER EN SUPPLY CHAIN ADMINISTRATOR

Tjänsten

Dr. Denim söker en person med intresse för varuflöde till bolagets supply chain-team. Vi söker dig som har arbetat inom supply chain, logistik, inköp eller planning, gärna hos ett liknande varumärke så att du har kunskap om varuflödet och processerna inom ett wholesale-orienterat bolag med internationellt varuflöde.

Du är en stark utförare som trivs med att ta ägarskap över ditt område. Du har en naturlig förmåga att strukturera ditt arbete, hantera många frågor samtidigt och att lära dig nya processer. Du är lösningsorienterad och flexibel, har lätt för att samarbeta och har en naturlig nyfikenhet på helhetsperspektiv samtidigt som du är vän av ordning och har en naturlig noggrannhet i din person.

Rollen innefattar bl.a. hantering av in- och utleveranser, import- och export-dokumentation, leveransbevakning och transportbokningar, fakturaattest med mera; du kommer även att följa upp frakt- och tullkostnader, utföra vissa analyser med mera. Rollen har ett administrativt fokus där mycket av arbetet utförs i ERP-systemet Garp, Excel, leverantörsportaler med mera.

I rollen rapporterar du till Dr. Denim’s Supply Chain Manager som du jobbar nära.

 

Krav

  • 1+ års relevant arbetslivserfarenhet
  • Relevant utbildning inom logistik, supply chain eller inköp
  • Din engelska och svenska är perfekt både i skrift- och tal
  • God vana av att arbeta i affärssystem och Excel
  • Erfarenhet av att arbeta med tullager är meriterande
  • Du har möjlighet att arbeta på heltid i Göteborg

 

Ansökan

Vi gör urval löpande och rekommenderar att du söker så snart som möjligt. Senaste ansökningsdatum är 2021-01-21.

Ansökan skickas till work@drdenim.com med ”Supply Chain Administrator” i ämnesraden. Inkludera CV och personligt brev.

Vi kontaktar endast de som kallas till intervju.
Tillträde: omgående / enligt ö.k.

 

OM DR.DENIM

Utmanande + samarbetsvänligt + roligt + business case-orienterat + dynamiskt

Att jobba på Dr. Denim är allt det och mer därtill. Från smarta initiativ som blir till framgångsrika projekt till förslag som aldrig ser solens ljus är arbetet omväxlande och händelserikt. Vi är en platt organisation där dina bidrag och entreprenöriella pro-aktivitet är drivkraften som tar oss framåt. Hos Dr. Denim värdesätts pragmatiska idéer, samarbete, professionalism och personligt ansvarstagande.

 

Göteborg

Vårt huvudkontor finns i Göteborg och har cirka 25 anställda. Vi är ett internationellt företag med kunder över stora delar av världen.

 

Office life

Vi är en grym grupp karismatiska människor från hela Sverige och världen. Vi är klättrare, gamers, skidåkare, denim-nördar, löpare, musiker, cyklister, skejtare. Vi är familjer, singlar, gifta, sambos, särbos. Vi är trevliga, snälla och ambitiösa.